Eikä tähän liity allergiat millään tavalla.

 

Mikä siittä tekkee niin sietämättömän?
Otsikot ja uutisten aiheet. Ja loska.

Ai herranjumala, että alkaa nousemaan verenpaine pelkästään ku ajattellee.

Kummasta alotetaan, kesä- ja talvirengasuutisoinnista vai koirankakka-''ongelmasta''? Allergioista en viitti alakaa puhumaan, joku kuitenki pahastuu ku on vakava aihe. Ja kyllä kai tästäki tekstistä joku kiskoo palkokasvia nenään, kun joku lause napsahtaa omalle kohdalle. Ei tarvi tähän alkaa mulle perustelemaan, miksi ajaa milläkin renkailla. Jos se on kuitenki pakko kertoa, niin antaa tulla vaan.

Alotetaanko sitte renkaista.

Helevetinmoinen vääntö siitä, että millä renkaalla sitä kannattaa ajjaa ja mihin asti. Ja kitkarengashan on aina parempi ko nastarengas paitti sillonko nastarengas on parempi. Ja boonuksena sitte tietenki ''Ite ajan aina kitkarenkailla, ympäri vuoden'' sekä ''Nypin nastat pois, ei siinä kesällä mitään huomaa'' Joku kertoo kuinka vaihtaaa joka talvi uudet kesä- ja talvirenkaat, kun toisella on isoisän entiset kumit vielä ihan kunnossa. Kitkoissa ei ole pitoa ja nastoista lähtee vaan meteliä ja pitäshän ne renkaat vaihtaa ennenku liikkeisiin tulee sesonki. Joku muistaa ku aikanaan Muurmanskiin ajoivat helmikuussa jo kesärenkailla, toista se oli sillon. Tähän vielä viikon päästä se mahoton tappelu siitä, että millä valmistajalla se on se paras rengas (toisen mielestä siis paskin). Lopuksi joku vielä sannoo että olispa aina talvi ku löyty niin hyvät renkaat viime syksynä ja joku toivoo ikuista kessää niin ei tarttis pelleillä renkaanvaihdon kans. Ensi viikolla IS sitten testaa halvat tunkit ja pulttikoneet ja toteaa että paskojahan nämä on. TM:n kesärengasvertailu pian. Ellei oo jo tullu, en tiiä ko luen vaan Tieteen Kuvalehteä.

Ajakaa kaikki niillä kesä- ja talvirenkailla tiepölyssä koiranpaskaan, mistä kohta aletaan puhumaan kans.

Ai per..

 

Laiskuuttani otin tuon tekstin jo omasta aiemmasta julkasusta toisaalla. Fiksuimmat huomas, että fonttikoko muuttu välissä.

Tuo on kyllä asia, jota ei kahteen kertaan jaksa vuoden aikana alkaa kovin ajatuksella lukemaan ja kirjottamaan. Onneksi tälle on myös oma vastakappale syksyn uutisissa, kun talvi yllättää autoilijan. 

 Ja oikiastaan tästä saaki jo ihan tarpeeksi pitkän pätkän, iliman koirankakkavalitusta. 

Mikä on muuten hyvä mitta tällasen valitusblogin tekstille? Vai onko kaks lausetta jo liikaa?

Jos tätä joku lukkee ja viittii kommentoija, niin kertokaa jaksaako tämmöstä lukia alusta loppuun. Jos ei jaksa, niin ei voi mittään. Jos taas pitempi teksti ois parempi, niin ainaki näitä jatkossa tullee vähän.

 

Hirviät paineet tullee pitkää tekstiä kirjottaa, jos siinä jotaki järkeäki pittää olla.