.. Nimittäin tämän blogin avaus vaati muutakin, kuin ''Uusi blogi'' sanaparin Googleen. 

 

Jokatapauksessa peli on avattu ja varmaan jo aikalailla menetetty. 

Koska ''bloggaamisesta'' kokemusta on yhtä paljon kuin ihmisiä Marsissa, ensimmäiset jutut todennäkösesti poistetaan hyvinkin nopiaa. 

Mutta avataampa vähän jo teemalla, joka tähän blogiin tullee tiukasti sitoutumaan, eli Valitus.


Miten ihmeessä nykypäivänä voidaan mainostaa, että ''Alottakkaa blogi, se on helppoa ja hauskaa''

Voin sanoa, ettei ollu kyllä heleposta tietoakaan. Eikä juuri hauskaakaan ollu. Tähän ku vielä lisätään se seikka, että ensimmäiset 15 juttua mitä kirjottaa on tehty väärin ja tulee niitä ''mikset käyttäny tätä toimintoa''-kommentteja. Tai siis tulis, jos tätä luettais. En tiiä. 

Ensimmäinen valitus on siis jo laitettu.

Pitäskö tähän vähän sitte vielä avata mitä tähän blogiin tulee ja kuka tätä tekkee.

Tätähän siis kirjottaa täysin oikia henkilö joka jakkaa niitä asioita mikä tekkee normaalistaki päivästä vaikian ja tympeän. Ootellaan että millon joku leimaa tämän jonku masentuneen ja katkeran miehen avunhuudoksi.
Joku joskus mainittiki, että mulla pittää kirjottaa enemmän, kuulema tullee joskus hyvääki tekstiä. Tehään nyt sitte. Koitan laittaa tänne ylös mahollisimman paljon asioita mitä pyörii päässä liittyen niihin jokapäiväsiin iloihin, jotka sitte muutetaan tekstissä sarkastiseksi ja ankeaksi. Ja ihan varmasti tilanteet ja tapahtumat väritetään ''hauskoiksi'' ja ''kiinnostaviksi'', että sais ees oman iskän lukemaan tätä enemmän ko kerran. Täähän voi toimia muistikirjana. Mennee nimittäin päivän aikana aika monta hyvää juttua hukkaan, niin ehkä ne säilyy ja ellää, ku niitä laittaa tänne.

Saa nähä miten käy, tavotteena on kuitenki saaha jokanen teksti pysymään yhessä tai kahessa aiheessa. Jos ne kaks aihetta tuottaa kuitenki vaan kolme lausetta, niin lisätään sitte kymmenen aihetta aina sammaan.

 

Ensimmäinen muuten joka kehhuu tätä ja sannoo lukevansa kaikki julkasut ja oottavansa uusia, saa diplomin, jossa mainitaan kuinka helevetin tylsä elämä sillä on.

 

Mää alan tutkimaan saako tätä sivua mitenkään somistettua ja muokattua. Eli valitusta tullee varmaan siitäki.

 

Kattotaan mitä tästä hommasta syntyy