.. Ja kuinka moneen uuteen ongelmaan se johtaakaan! 
Kuinka kauan kaukosäädin on toiminut television kanssa langattomasti? Tai kuinka kauan ihminen on voinu puhua toiselle langattomasti matkapuhelimen avulla?
Autossa navigaattori yhdistää itsensä satelliittiin, eikä muuten mene piuhaa autosta ilmakehään tai kauemmas. 

Miten mulla eilen puhelin ei saanu pidettyä langatonta verkkoyhteyttä ilman katkeilua puolen metrin päähän? Itse nettiyhteys toimi täydellisesti, joten vika on kahden laitteen välissä. 

Ehkä tähän mennessä pienin ongelma, joka nosti verenpaineen pilviin. Eihän se katkeamista joka välissä edes huomannut muusta, kuin ilmoituksesta, että nyt on taas yhteys. Kyllä kävi monta kertaa mielessä, että mistähän saa oksan ja köyttä. Jos joku jäi kauhistelemaan, niin ei käyny oikiasti. Lisäsin vähän tummemman huumorin puolelta vain vitsin. Elä lue, jos ahistaa hirsipuu-huumori.

Kiina tai Japani on tehny läpimurtoja sukellusveneen kanssa, joka hyödyntää superkavitaatiota. Eli suomeksi veden vastus kumotaan ja sukellusveneellä vois kulukia +5000km/h. 

Silti kahden laitteen välillä on vaikea siirtää tietoa ilman kaapelia. Todennäkösesti tähän on joku ratkasu jo olemassa, mutta mitä iloa on Googlella™®© selvittää ongelma? Menee ongelmanratkaisun ilo, eikä sen jälkeen toimivaa yhteyttä osaa arvostaa, kun ei ole itse selvittänyt. 
Sitäpaitsi on paljon mukavampaa jupista hermostuneena saman asian parissa, kuin hoitaa se pois.

Ei se siitä.

P.S hieman alle puoli vuotta jouluun. Ahistaa jo valmiiksi. Loppusyksystä ja joulun alla tulee muuten blogitekstiä, josko muistaisin lahjaostoksien keskellä kirjoittaa blogia.