Miten on mahollista, jumalauta, että jollaki menee elämä viikoksi sekasin, ku kelloa siirretään tunnilla? Siis ei helevetti, ei ei ei. En saa ees käännettyä sanoiksi tätä turhautumista. Iltalehti ja/tai Iltasanomat vielä uutisoi jostain professorista, joka oli tutkinu verorahoilla (En tiiä minkä valtion, tässä blogissa ei paljon lähteitä tarkistella. Ei kiinnosta.), että ihmisiä kuolee STRESSIIN JA SYDÄNKOHTAUKSIIN ku kelloja siirretään. Jos kellojen siirto tunnilla aiheuttaa sydänkohtauksen, ei kyllä ole eliniänodote ( elin_iän_odote jos Savossa luetaan!) lähtöjäänkään kovin korkia. Jos tuosta tutkimuksesta on oikiasti joku maksanu, niin alakaa hymy hyytyyn. 

Jotenki vaikia nähhä tässä asiassa yhtään konkreettista haittaa. Ihan sammaa tyhjää kitinää, mitä minä itte harjotan tässä Blogissa. 

Ens kuussa muuten kirjotan sitte Movemberista blogiin. Tympäsee se vouhotus jostain sairauksista (Sama ko se jäävesi-homma, ALS) ja tietoisuuden levittämisestä VIIKSIÄ KASVATTAMALLA. On siinä hipstereillä nyt kuitenki ees jotaki puhuttavaa. Tyhjänpäivästä some-brassailua nuo tuommoset viikset ja jäävedet. Jos haluat levittää tietoutta jostaki sairaudesta, opiskele sitä, jumaliste, ja kerro kavereille etteenpäin.

Maailma ei satavarmasti parane viiksiä kasvattamalla, ei vaikka saisit 1200 some-peukkua kuvalle.