Eikö nykypäivänä enään opeteta tarpeeksi? 

Vai eikö tekstillä, joka on kirjoitettu huolella oikein, ole enään mitään arvoa?

kuinka ärsyttävä on lukea sosiaalisessa mediassa tekstiä ilman pilkkuja pisteitä isoja kirjaimia tai muuta siellä on siis yhdys sanat miten sattuu lauseet on vinxin vonksin (Tuota x-kirjaimen käyttöä ei muuten ennään näje, onneksi)

eikä muutenkaan mitään tolkkua koko paskassa ainoa mikä erottaa lauseet toisistaan on hymiöt :( eris nimet on totta kai jo unohdettu sekä nokkela ja oivaltava kielen käyttö  on mennyttä (Ennään ei kukkaan totea kommenttiosiossa toisen olevan niin tyhmä, että tämä ei saisi kaadettua kusta pois saappaasta, vaikka ohje olisi pohjassa. Homoksi kyllä haukutaan, mikä on lähes yhtä nokkelasti ilmaistu). Sarkasmi menee nykynuorilla (14-29v huom!) kokonaan ohi. Vittuilunahan tuo otetaan. Tosin tuon sarkasmin väitetään vaativan älyä. 

Johtuuko oikiasti sosiaalisesta mediasta, ettei enään tartte kirjottaa oikein? Tänään viimeksi näin YRITYKSEN MAINOKSEN joka oli kirjotettu hieman vastaavasti, kuin omat netistä kopioidut tehtävät yläasteella. Toivottavasti sitä ei oltu ''tarkistettu ennen julkaisua''. Jos oli, mulla on huonoja uutisia kirjottajalle sekä tarkistajalle.

Meinaan nimittäin tilannetta, jossa kirjotat jolleki pitemmän tekstin siitä miksi mielestäsi olet oikeassa, vain saadaksesi vastaukseksi ''ei vittu mikä dorka ootko ees lukenu tota juttua. kuinka tyhmiä nykyään ihmiset on miks pitää tulla pätemään tänne jollain muka oikealla fakta tiedolla vitun luuseri''. Kyllähän tuolla vastauksella annat toiselle kuvan älykkäästä, todennäköisesti päihteettömästä ja hyvin koulutetusta ihmisestä.

Tähän samaan ihmistyyppiin oon aiemminki viitannu tässä blogissa. Se tyyppi, joka ei vaan yksinkertasesti tajua olevansa väärässä, vaan vaahtoaa jotain käsittämättömän typerää. Ja siis kun jätät vastaamatta tajutessasi tilanteen toivottomuuden, olet ''luovuttaja''. 

Ihan oikiasti ny, jumalauta. Opetelkaa kirjottaan edes melkeen oikeen, kaikille tulee hyvä mieli. Jos tämän tekstin joku kielipoliisi tarkistaa silmät kiiluen virheiden varalta, ei haittaa. Varmasti on virheitä, olenhan itseoppinut kirjailija ja kirjotan nää tekstit aina pätkissä. Tiiäkkö, korjailen välistä jotain enkä tarkista lauseen alkua. 

Ja muutenki ihan saatanan ylimielinen liittyen omaan kielelliseen ilmaisuun ja sen kauneuteen.