Tää on jääny ihan hoitamatta koko blogi. Kommentteja on tarkistamatta vissiin puolen vuojen ajalta. 

Eipä noita onneksi ole paljon tullukaan. 
 

Miten sitä jaksas alakaa tätä tekkeen? Puhelimella joskus kokkeilin, mutta ompa vähän onneton pitemmän tekstin tekemiseen. Ja iltaan asti ko oottaa, ei ennään muista kotona kirjata ylös. 

Aiemmissä teksteissä on mainittu että kirjotan kirjaa. Arvatkaa onko edenny edellisen maininnan jäläkeen?
 

Jotenki tuntuu, että asiaahan tänne olis jokapäivä monta kertaa, mutta ko ei. Pitäs saaha kytkeä tää blogi aivoihin, tulis ittestään luonnokset jo tänne. Ei tarttis ko oikolukea läpi ja julkassa.

 

Mutta otetaan vähän asiaa nyt ku pääs alakuun. 

Nyt minua viisaammat oli laskenna, että 6 minuuttia ko lisää Suomalaiselle töitä päivään niin alkaa talous nouseen niin että kohina käy. Kyllä varmasti.

Nyt taas yleistän ja syytän tästä kaikkia, vaikkei kaikkia koske. Kyllähän tuo on tapana että ko työt loppuu kello 16, niin 15.30-16.00 välisenä aikana ei muuten palijoa tapahu ennään, ainakaan työhön liittyvää. Aivan varmasti jollaki nyt alkaa kiristämään pantaa, ku tekee tunnollisesti kello 16 saakka. Hyvä homma, teet jatkossa vaan 16:06 saakka ni asia on kunnossa Sun osalta.

 

Oon nyt pari firmaa nähny missä tehään pari tuntia lyhempää työpäivää, mutta porukka tekeeki päivän iliman taukoja. On muuten tehokkaampia, mitä toimistossa kaheksan tuntia istuva paperinpyörittäjä.

Jotenki mää nyt näkisin, että tuo 360 sekuntia työpäivään lisää ei juuri nosta firmojen tuloksia. Hyvä jos joku saa ittestään enemmän irti kuudeksi minuutiksi päivässä. Ja hävetkää te, joille se 6 minuuttia päivässä meinaa vaan pitempää kahvitaukoa.