Katotaansaisko tästä jonkutiiviimmän jutun. Silleen että sais sisältöä blogiin. 

Minä luen ja jaan uutisen, te ootte hiljaa ja nautitte. Tai ainaki luette. 

Eli tää on helvetin huono versio Hyvistä ja Huonoista Uutisista.

http://www.iltasanomat.fi/viihde/art-2000001246078.html

Mää en lue otsikkoa pitemmälle. Moni luulee, että mun vitsi tässä ois että "heh, kumpi mokas". Ei. Helvetin surullista, että tämä on  Suomessa uutinen. 

http://www.iltasanomat.fi/viihde/art-2000001245902.html 

Pate mustajärvi. 1,7 promillea ratissa. Arvatkaapa kumpi saa tästä isomman tuomion, Nääsvilleläinen laulaja vai Pohjois-Suomalainen kirjailija? Ai jumalauta jos minä kiskasen tollasen, niin ei tuu sama tuomio. Ja jos perustelen, että tarvin ajokorttia työn takia, ni ei mee läpi. Olis hienoa jos joku mun kolmesta lukijasta olis poliisi.

 

Voiko tähän blogiin laittaa klikattavaa linkkiä? Vai tuleeko se itestään.. teen tabletilla, tää on saatanasta.

 

Seuraava uutinen.

http://www.iltasanomat.fi/horoskooppi/art-2000001245444.html

Ei helevetti jos jolleki maksetaan tämmösen tekemisestä. OIKEASTI  planeettojen asennot ei vaikuta yhenkään helvetin Vaasalaisen Pirjon elämään. Jos joku tekee YHENKÄÄN suunnitelman elämässään tän mukaan, niin ei jumaliste. Älkää lukeko.

http://www.iltasanomat.fi/digi/art-2000001246284.html

Timo-66 on sitä mieltä, että ei oo internet hyvä. Teen taas lukematta tästä autokauppiaasta kevyen oletuksen. Timolla on ollu kylän ainoa autokauppa, ja rahaa on saanu nyljettyä. Netti tuli, ja naapurin Jarmot hokas, että Timolla on volkkarin hinnassa ilmaa aika paljon. Kauppa ei käy enää. Timo tuumaa, jotta koko netti on saatanasta. 

Jos joku Timon tuttu tai Timo itse lukee tätä, ja on sitä mieltä että mun juttu ei oo faktaa tai loukkaa, niin tarjoan kaljan.

Tämmöstä se nykyään on, anteeks joutuu pyytään jo etukäteen. 

 

Jos ny jouluun mennessä tulee ykski pyyntö jatkaa tätä kirjottelua uutisista, niin jatkan.  Mutta en tabletilla.