Tää on saavuttanu selvästi pirunmoisen suosion. On meinaan 3-15 henkeä JOKA PÄIVÄ käyny nyt kuukauden ajan ton edellisen uutiskatsauksen jälkeen.

Vallalle ja maineelle ahneena jatkan samaa nyt taas. Tällä kertaa on vieraileva kommentaattori mukana.

Eiköhän alotella. En muuten lue noiden uutisten kommenttiosioita ku teen tätä. Voi olla, että siellä on jokunen vastaava miete, tää kirjottelu kun ei nyt ihan ainutlaatusta ole. Uskoo ken tahtoo.

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016092622375102_uu.shtml - Nämä ovat Suomen suosituimmat pankkiautomaatit

Helvetin hieno homma. Onneks tohon on listattu nyt kaikki SUOSITUIMMAT (Eli käytetyimmät, eli usea kortti käy laitteessa) automaatit. On meinaan pirun työlästä seurata viikkokaupalla, että mihin automaattiin kortin kopiointilaite kannattaa pukata. Nyt tuoki seuraaminen on helppo unohtaa, ja keskittyä tekemään laite jonka saa paikoilleen kymmenessä sekunnissa.

http://www.iltalehti.fi/viihde/2016092622374585_vi.shtml - Kuvat: Räikköset saapuivat yksityiskoneella Suomeen - mukana Robin-poika

Siis mikä helvetti tässä on se uutinen? Eihän missään elä ihmistä, jolla alkaa silmät tuikkimaan ku näkee tuon otsikon? Eihän jumalauta kukaan innostu tuosta? Vai onko tuossa nimenommaan uutisena se, että poika on vielä mukana? Että oli kyllä vähä arpapeliä, otetaanko poikaa enään mukkaan?

''Puolentatoistavuoden ikäinen Robin-poika käveli isänsä vierellä reippaasti, kun kolmikko käveli koneelta kohti lentoasemaa. Kimi oli pukeutunut huppariin ja sinisiins hortseihin. Robinilla oli päällään samantapainen harmaa huppari ja harmaat collegehousut.'' 
 

Siinä on jolleki taas sisältöä elämään....

 

http://www.iltalehti.fi/autot/201609260170215_au.shtml - Uusi autoliikeketju Suomeen - lupaa agressiivisesti hinnoiteltuja käytettyjä autoja

''Viistoistatuhatta euroa, Perkele!'' 
Vai mitä tuo aggressiivinen hinnottelu on?
Hakataan näppäimistöllä se hinta ennen tulostusta?

Tossa on selvästi haastattelun antaneella henkilöllä jääny jostain supermyyjäkoulutuksesta mieleen, että ''elä käytä samoja termejä ko muut autokauppiaat. Jäät mieleen ku käytät eri termejä.''
Harmi, että tuo ''agressiivinen'' on vähän helvetin huono adjektiivi liitettynä HINNOTTELUUN.

http://www.iltalehti.fi/pippuri/2016092622372875_ah.shtml - 5+1 käymisen arvoista uutta ravintolaa Helsingissä

En lue ees juttua, mutta siis.

KUUSI käymisen arvoista uutta ravintolaa.
Mää kirjotan ens viikolla 12 miinus 11 uutta kirjotusta blogiin. Tai no varmaan 12 miinus 12..

 

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2016092622374954_ul.shtml - Saksan "James Bond" oikeuteen veronkierrosta

Tää mies on siis pimittäny tietoja, tässä tapauksessa tuloja näemmä. 

''Oikeudenkäynti 76-vuotiasta Werner Maussia vastaan alkoi maanantaina Bochumissa. Entistä huippuvakoojaa syytetään 15 miljoonan euron pimittämisestä.''
 

Minähän en oo varsinaisesti noiden vakoojahommien asiantuntija. Mutta oisko ihan VÄHÄN mahollista, että ton jätkän toimenkuvaan kuuluu a) tietojen hankkiminen b) tietojen pimittäminen?
Kukaan ei aatellu että ehkä, IHAN EHKÄ mies joka toimii ''salaa'' ja ''ilman hallituksen lupaa'' ja ''piilossa'' vois samalla ''salaa'' ja ''piilossa'' tienata?

http://www.iltalehti.fi/terveys/2016092322360884_tr.shtml - Nukutko viiden tunnin yöunia? Voit olla väsyneempi kuin luuletkaan

Mää nukun jopa 10 tunnin yöunia ja oon väsyny. On raskasta jokapäivä tulla toimeen kaikenmaailman vatipäiden kans (Kyllä, varmasti oon perusjampan yläpuolella. Jos alko kiukuttaan niin mulla on huonoja uutisia.....)

Kukapa ois uskonu, että 3-6 tuntia nukkuva ihminen voi olla VÄSYNY ja UUPUNU vaikka sanoiski jaksavansa. Kyllä määki oon ''juonu vaan pari eikä noussu ees päähän'' ja ''katoppa ko kääntyy hienosti käsijarrulla''.
Se että oot väsyny ja helevetin tyhmä (siitä johtuen tai ennestään) ei tosiaankaan tarkota että ''Ei en ole väsynyt, pärjään vaan vähillä unilla''. Katoppa ko oot väsyny, ni sitäpä ei katoppa hoksaakaan. Mullakaan ei kahteenkymmeneen vuoteen ollu niskat ja hartiat koskaan jumissa. Paitti ko kerran hierottiin niin tiesin millaset ne on ko EI oo jumissa..


http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016092622373856_uu.shtml - "Poliitikkovapaa puolue" perusteilla - puuhamiehenä Tony Halmeen entinen kampanjapäällikkö

Ihan ekaks. ''Prosuomi-puolueesta halutaan "poliitikoista vapaa", ja sen kantava teema on yrittäjyys.''

Toiseksi. ''Hankkeen taustalla on Suomessa, Virossa ja Portugalissa toimiva yrittäjäVeikko Vallin. ''

 

Nyt nappaan ihan riskillä, ku en tee tosiankaan taustatutkimusta. Jos oon väärässä, ostan Veikolle kahvit. Nyt heitän ihan tästä, että ku mies toimii Yrittäjänä Suomessa, Virossa ja Portugalissa. Suomessa maksetaan eniten veroja. Arvatkaapa kuinka ison osan tuloksesta tuo mies tekee muualla ku Suomessa? Pyysin arvaan, ko itte en tiiä. Haisee. 

 

Toiseksi. ''- Poliitikon tunnistaa siitä, että hän ensisijaisesti hakee itselleen työpaikkaa ja hyviä ansioita politiikasta. Eli ajaa omaa etuaan. Toissijaisesti poliitikko ajaa oman puolueensa ja lähipiirinsä etua. Tyypillinen poliitikko ei pysty tai halua ajaa koko kansakunnan etua, Vallin listaa.''

Mikäs helvetin yrittäjä se semmonen on, joka ei hae itselleen työpaikkaa ja hyviä ansioita?  Jos siis sanotaan että ''yrittäjyys on kantava voima'' niin ei nyt ihan tota kannata sitte lisätä seuraavaksi. Jumalauta. 

Mitä enemmän tuota juttua lukkee sen enempi naurattaa. OIkiasti, onhan tuossa asiaa. Niinku Väyrysellä. Ko lehessä lukee että ''Euro voi olla ongelma'' Paavo sanoo että otetaan markka takasin.

Toiseksi. Ko lehti sanoo että ''pakolaisongelma'' Paavo sanoo että heitetään kaikki takasin. Onko kukkaan huomannu kuinka moni yllättäen (tämäki Paavon kans ollu tekemisissä) sattuu sanomaan SEN MITÄ KANSA HALUAA KUULLA. ''Lisätään yrittäjien mahollisuuksia ja tehään suomesta parempi maa yrittää'' Niin pitääki tehä, kauniisti sanottu. Sammaa sontaa ko edellisissä vaaleissaki sanottiin. Ja sitä edellisissä.

Ja vielä toiseksi. No, eipä se mulle kuulu. Minähän en tykkää teistä kenestäkään. Voisin siis ehkäpä asettua ehdolle, ja sanoa että ''suck my balls kaikki, ei kiinnosta teidän kitinä. Mä päätän ja that's it, tulkaa mukana tai muuttakaa ruotsiin''. 

 

http://www.iltalehti.fi/viihde/2016092622374218_vi.shtml - Nämä asiat Mikael Gabriel muuttaisi jos saisi olla maailman presidentti

Kaks sanaa: Älkää äänestäkö.

''Räppäri tunnetaan kantaaottavista mielipiteistään. Mitä asioita Mikael itse muuttaisi, jos saisi vallan olla maailman presidentti?

- Mä lopettaisin nälänhädän verottamalla maailman rikkainta prosenttia. Lisäks kaikille puhdasta vettä, sähköä ja katto pään päälle kaikille. Sit mä tekisin myös sopimuksen, että ei saa käyttää enää pommeja. Jos tapellaan, niin sitten tapellaan nyrkeillä!''Ei mittään siis ÄmGeetä vastaan. En kyllä kuuntele tuota musiikkia, mutta ei se ongelma oo, hyvä jos pärjää. Mutta oon käsittäny että toi on kova jätkä. On siis huumeita ja kaikkea ollu teini-iässä jo. OIkeesti, kova jätkä. 
Mutta ko miksi pittää sitte puhua niinku missi? Tottakai kaikki haluaa tollaseen kysymykseen vastata että ''lopetan sodat''. Mut eipä kato toimi noin. Hyvähän tommosta on puhua, etenki Vain Elämää jälkeen. 

Tiiättekö mitä mää muutasin presidenttinä? Sen, että Presidentti on se joka päättää, suck my balls. Jos uudet säännöt ei kelepaa niin muuttakaa pois.

P.S Jos oon eholla niin kaks sanaa. Älkää äänestäkö.

 

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016092622373588_uu.shtml - Kesken suunnistustunnin Lahdessa kadonnut 10-vuotias oppilas löytyi

Nii ei jouluna varmaan oo kiitettävä liikunnasta todistuksessa.

 

 

Tässä tää alkaa ollaki jo valamiina. En ala lukemaan läpi, tuli kyllä perhanan paljon aiottua enemmän tekstiä. 

Tätä varmaan pittää oikiasti alkaa muuttaan uutisblogiksi. 

Jos on jotaki kommentoitavaa, niin niitä voi laitella sähköpostilla matalakirjallisuus@gmail.com tai Facebookisa Johan E.F. Matalalle. En minä niitä selaa sen enempää ko tätä blogiakaan, mutta ompahan Teille tekemistä. 

Katotaan jatkuuko näiden uutisjuttujen suosio vai alanko keksiin jotaki muuta.