Ai saakeli!

Aloin ihan vitsillä kattoon, että onko ollu liikennettä täällä, tuli tossa suutuspäissään tää blogi mieleen. 

Vielä mitä, 13 ihmistä käyny 26.2. 

Haluaako joku heittää viestiä että miten pääty tänne ja ennenkaikkea MIKSI?

Eihän tässä hirveesti oo hommat menny pahemmaksi.. Kohta tuloo esikoislapsi. En olis muutes tätä blogia alottaessa uskonu, että esikoislapsi tuloo ennen esikoiskirjaa. 
Se kirjahan on mainittu vissiin jo täälä jossain vaiheessa! Ei oo muuten tainnu edistyä sivuakaan, oli sillon joku hieno päähänpisto tehdä helvetin hyvä kirja, semmonen Tuomakyrö/Artopaasilinna-tyylinen. Hylkäsin sen kyllä niin surkeana kopiona häpeissäni etten edes löydä sitä enää koneelta. 

Mites, pitäskö tässä vähän aktivoitua? Vähän kertoa arjesta, kohta vauva-arjesta, sekä pikkasen ottaa uutiskatsausta jälleen. Ne on ollu suosittuja ne uutiskatsaukset, helposti yli 5 lukijaa. 

Nykyäänhän on niin modernia tää maailma, että kerropa SINÄ jolleki tästä blogista. Jos alkaa näyttää että juttuja käy lukemassa kymmenet ihmiset niin alan tekeen kyllä lisää!


Siis tiivistettynä ny edellisten tekstien jälkeen kuiten: Oon yhtä kyyninen, velkaa löytyy helvetisti, asun Pohjosessa, oon edelleen muka-hauska ja tykkään kyllä kertoa kuinka paskaa kaikki on. 

Enkä oo masentunu. 

​Palaillaan!