Otsikko muuttui tekstin lopussa nykyiseen muotoonsa.

..Oiva harrastus muuten, tuo kaikkeen tympääntyminen.

Itte ainaki tympäännyn kaikkeen, jo pelkästään huvin vuoksi. Jos vaan jossain asiassa joku alkaa tympiä, se on hyvä ilmaista. Alottaa usein hyvät keskustelut. Harmi vaan, ku nykyihminen on niin tosikko. (Tästä mää kirjotan vielä ihan oman tekstin, siitä tulee pitkä, voimasanojen täyttämä, muka-viisas pätkä!) 
En tiiä onko kukkaan huomannu, että jos ossaa sarkastisesti valittaa, niin ossaa vähän erillälailla suhtautua sitte siihen oikiaan ongelmaan. Tämä blogihan ei OIKEITA ongelmia sisällä. 

Vai onko tuo kyky pelkästään meikäläisellä? SINÄ yksi neljästätoista lukijasta, paa kommenttia, jos oot havainnu samaa.

Mutta tympääntyminen johonkin turhanpäiväseen on kerrassaan loistava tapa kuluttaa aikaa, ja purkaa stressiä. Se on periaatteessa tämän blogin sielu. Voin väittää, etten varmasti menetä yöunia stressin takia, ku kaikki iltapäivälehtien otsikot purkaa silmittömän raivon vallassa tekstiksi. Eipähän kasaannu sitten Kreikan saarien myynti julkkiksille tai Paavo Väyrysen ''Eroon Eurosta''-alotteet illalla ahistammaan. On muuten perseestä, kummatki noista. Joku kommentoi IL:n keskustelussa, että ''paavo on oikeassa, eroon eurosta ja suomen talous pelastuu''. Kysyin että miten ero eurosta PELASTAA suomen talouden. Eräs vastaus tuli yksityisviestinä kypsästi sisältäen ''haista sinä vittu, kun et mitään mistään ymmärrä''. Oikeaa vastausta en ole vielä saanut. 

Taidankin alkaa elämäntapaoppaaksi, tämänkin tekstin vinkeillä voi taistella Stressiä vastaan. Vinkit ovat ilmaisia, mutta halutessaan tilinumeroa voi kysyä ja tehdä lahjoituksen, jos stressi lievenee.

Alkuperäinen otsikko muuten oli ''Tympääntyminen ajan kuluksi''

P.S Kirja ei etene. Ei ole ideaa, en jaksa alkaa väkisin keksimään. Tarvisin keskusteluseuraa, josta saisi jotain kirjaan sopivaa.