Tarkotus oli alakaa purkaan kaikkea tähän blogiin. Miten voi päivän aikana miettiä miljoonasta asiasta, että laitanpa ylös, tulee hauskaa, mutta illalla ei vaan jaksa. Varmaan ehtii ärtymys laantua päivän aikana, eikä jaksa ennään valittaa myöhemmin. Tai sitte ei vaan ylipäätään jaksa. 

Jotenki turhauttaa valittaa, ettei oo valitettavaa. 

En oo pahemmin lukenu että talvi olis tänä vuonna ees yllättäny autoilijaa. 

Joulu nyt kiristää pantaa muutenki aina, ei jaksa. Lähinnä siis muiden pantaa, joka johtaa omaan vittuuntumiseen.
Keskustelupalstoilla alakaa ihan oikiasti jo älykkyysosamäärä laskemaan niin paljon, että pelottaa. Josko tuo tyhmyys tarttuu. Ei sitäkään jaksa.

Ei oo tullu selailtua hirviästi iltapäivälehtiä, niin ei oikein ossaa niistäkään pitää meteliä. Kai tässä valituskirjallisuudessa on käyny vähän sama ku huumeissa. Aina tarttee löytää jottain parempaa, että jaksas ees yrittää kirjottaa. Ei jaksa oikeen kirjotella mistään maahanmuuttajistakaan. Ei vaan oikeen oo muuta mihin tarttua. 
 

Tempassaan nyt ihan tästä vaan joku Iltalehen otsikko, mistä väännetään vähän asiaa ja asian vierestä: 
 

TADAA, ei tarttenu kauaa selata niin löyty:

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015111120648589_uu.shtml

Jotain sanoinkuvaamatonta. Kaikki nämä sinisaarelat, jotka ei yksinkertasesti omaa minkäänlaista kykyä pärjätä neuvottelemalla tai jakamalla tietoa muille. Kuka voi tosissaan ajattella, että ''Ehkä tää öljynporaaminen maailmassa loppuu, ku käydään vähän heitteleen kiviä ja tempastaan ittemme kettingillä kiinni työkoneisiin''. Nyt joutuu olla tarkkana, ettei sano rumasti. 

Minä tiiän useita ihmisiä, jokka on kasvissyöjiä ja kannattaa jotain Oikeutta eläimille-ryhmiä, sun muuta. Sillä pienellä erotuksella, että niistä kukkaan ei hiippaile kettutarhoissa vapauttamassa kettuja (Eivät muuten kuulema pärjää luonnossa, kiitti vitusti ''avusta''). Mielumminhan sitä varmasti kuolee nälkään mettässä ku nukutettuna. 

En väitä että nää hiipparit ois väärässä ajatustensa kans. Se vaan, että pittääkö jumalauta mennä pillaamaan toisten työpäivä, ku heilutellaan kylttiä ja huudellaan jossain rakennustyömaalla jaloissa. Jotenki on ittelle vaikia käsittää tuota toimintaa. Toivottavasti joku joskus valasee mikä tässä on taustalla.

Kirjoittaja syö lihaa, ei tarkista onko vaatteet eettistä alkuperää ja ajaa autolla jonka hiilidioksidipäästöt ovat paperilla 230g/km. Kyllähän meikä varmasti tuhoaa luontoa, mutta tulukaa ankkuroimaan ittenne mersuun kiinni. 
Ehkä teollisuusmaat tajuaa pienentää päästöjä, ku estätte minun töihin pääsyn.
 

Ei perkele, että alako kohoaan verenpaine. Tarkotus ei ole loukata kettutyttöjä ja -poikia, mutta varmaan loukkasin.

Sole poka mikhän